Audiocenter Showtec DMT DAP Audio PR light moving heads
Suim Ablelite rasvjeta X light profesionalana LED rasvjeta X audio razglasni sistemi Adam Hall

Turbo-X light & sound»Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje

*

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja što se potvrđuje narudžbom artikala. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje prilikom narudžbe za kupnju artikala putem našeg WEB SHOPA. 
Cijene u WEB SHOP-u izražene su u HRK sa PDV-om.

Istaknute cijene sadržavaju  gotovinski i/ili akcijski popust. U slučaju promjene cijena sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su bile aktualne pri izradi predračuna. Valjanost predračuna je 5 dana.

Proces kupovine, uvjeti poslovanja, kupnje i prodaje robe putem našeg WEB SHOP-a definirani su slijedećim parametrima: registracija korisnika, narudžba, odabir načina plaćanja, dostava, povrat i reklamacija robe. 

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih putem web aplikacije na našem WEB SHOP-u.


NAČINI PLAĆANJA: 

1. NALOGOM ZA PLAĆANJE (VIRMAN-UPLATNICA):
e-bankarstvom, virmanom ili općom uplatnicom na temelju ispisanog predračuna čija je opcija 5 dana.
Plaćanje nalogom: 
Turbo X d.o.o. Kolodvorska 147, HR-10410 Velika Gorica

IBAN PBZ: HR92 2340009 1100 22 6990

IBAN ZABA: HR06 2360000 1101 21 2162

IBAN RBA: HR19 2484008 1102 77 5644

Svrha: plaćanje po predračunu 
Poziv na broj: broj predračuna 
Iznos: "iznos narudžbe" 

2.GOTOVINSKO PLAĆANJE:
Turbo X d.o.o., Kolodvorska 147, 10410 Velika Gorica.

3.KREDITNIM KARTICAMA:
JEDNOKRATNO I NA RATE PREKO POS uređaja - MasterCard, Visa, Diners u našoj trgovini - Turbo X d.o.o., Kolodvorska 147, 10410 Velika Gorica 

   Visa  Diners

4.KREDITNIM KARTICAMA:
JEDNOKRATNO-PREKO WEB SHOP-a: Amex, Master Card i Visa. Nakon odabira plaćanja kreditnom karticom otvara se sigurnosni sustav za plaćanje e-commerce koji je autoriziran od strane Zagrebačke banke.

5. POUZEĆEM:
iznos ponude plaćate na ruke dostavljaču prilikom isporuke. 

 

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, o tome će obavijestiti kupca e-mailom i/ili telefonom  te dogovoriti novi termin isporuke ili povrat novca.

 

UVJETI DOSTAVE

Naručena roba dostavlja se do Vaših vrata. Na proizvodu u WEB SHOP-u je navedeno ukoliko je dostava za proizvod besplatna. Za proizvode koji nemaju navedenu besplatnu dostavu ista se naplaćuje 35 kn, i taj se iznos dodaje na predračunu. Robu dostavljamo na području cijele Hrvatske. Proizvodi se šalju putem kurirske službe GLS.
 
Rok isporuke je unutar 4 radna dana ukoliko nije drugačije navedeno uz proizvod na našem WEB SHOP-u.  Rok isporuke računa se od trenutka kad zaprimimo uplatu naručene robe na naš žiro račun ili kada transakcija putem kreditne kartice bude autorizirana i odobrena.

 

POVRAT I REKLAMACIJE

Ako ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga zamijeniti ili vratiti uz povrat novca unutar 24 sata od izdavanja našeg računa (osim u slučaju kupnje preko WEBSHOP-a gdje imate mogućnost vratiti u roku 15 dana, ali proizvod ne smije biti korišten, već samo isproban, ukoliko se vraća korišten, oštećene ambalaže ili kućišta, iznos za povrat se umanjuje za procjenjenu štetu). Kako bi ostvarili pravo na povrat, trebate nam poslati neoštećeni proizvod u originalnom pakiranju zajedno sa svom dokumentacijom i opremom sa kojom je proizvod bio prvobitno isporučen, te original račun.
Ako prilikom preuzimanja uočite vidljiva oštećenja na pošiljci, ne preuzimajte je već je vratite po dostavljaču sa naznakom da je proizvod oštećen u transportu. U tom slučaju molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo Vam u što skorijem roku poslali novu pošiljku.

Ako pak ustanovite da je uređaj prilikom prve uporabe neispravan ili nepotpun, kontaktirajte nas kako bi Vam isti zamijenili za ispravan. U tom slučaju, nemojte sami slati proizvod, već nas kontaktirajte i mi ćemo naručiti kurirsku službu da to pokupi.

 

ZAŠTITA PODATAKA 

Vaše osobne podatke koje nam dajete dobrovoljno pohraniti ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, za slanje promotivnih materijala, za unaprjeđenje odnosa sa kupcima te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnom karticom, u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju. 
Prilikom registracije kupca dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u gore navedene svrhe. Kupac je suglasan da se Turbo X d.o.o. može obraćati elektroničkom poštom, pismenim putem i telefonski  te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi. 

Vaše osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka i nećemo ih ni na koji način učiniti dosupnima trećim pravnim i fizičkim osobama. Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala. Imate pravo zatražiti izmjenu ili nadopunu netočnih i nepotpunih podataka. 

Jamčimo Vam da Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka. Od navedenog se isključuje uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga. 

 

IZJAVA O SIGURNOSTI

e-commerce Zagrebačke banke primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Transport Layer Security (TLS) 1.0 protokol sa 256-bitnom enkripcijom podataka i SHA1 algoritam.

 
 

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA TE  NJIHOVOM KORIŠTENJU

Turbo X d.o.o. se obavezuje pružiti zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za promotivne svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici te naši poslovni partneri odgovorni su za poštivanje gore navedenih načela zaštite privatnosti.

ZABA plaćanje karticama
 
Uvjeti prodaje
Kontaktirajte nas
Turbo-X d.o.o.
Kolodvorska 147
Velika Gorica
HR 10410

tel: +385-1-6256-400
fax: +385-1-6256-399

prodaja@turbo-x.hr
Prijava za novosti
Mailinglist
  •