TURBO-X d.o.o. prodaje i distribuira razglasne sisteme i LED rasvjetu. Od 2000. godine smo ovlašteni distributer firmi HIGHLITE Int. za proizvode DAP, SHOWTEC, ARTECTA, DMT. Takoðer zastupamo  ABLELITE koji proizvodi kvalitetne i sofisticirane moving head-ove.
Osim show biz profesionalne rasvjete, kod nas možete kupiti i LED rasvjetu za dom, od LED traka, do svih vrsta LED sijalica, ugradbenih lampi i plafonjera.
U asortimanu imamo i ADAM HALL proizvode i dijelove za izradu kofera, zatim ATHLETIC stalke za mikrofon i rasvjetu, te KLOTZ zvučničke kabele.
Razglasne sisteme smo upotpunili s vrlo pouzdanom korejskom kompanijom SUIM koja proizvodi sve vrste razglasnih sistema, pogotovo aktivnih zvučnih kutija, koje su odličan omjer cijene i kvalitete.

Uz distribuciju LED rasvjete i razglasnih sistema, bavimo se projektiranjem, instalacijom i montažom svih vrsta projekata vezanih uz našu djelatnost, od isporuke potrebnih uređaja do puštanja u rad i programiranja.

Ako ste zainteresirani za suradnju s nama, molim Vas, kliknite na kontakt ili nas nazovite na telefon:
+385-1-6256-400 ili +385-91-6256-400.

Radujemo se suradnji s Vama.

 


RADNO VRIJEME:

9 - 17 h

Subota: ne radimo

Nedjelja i blagdani: ne radimo

Turbo-X Showroom

Želite li kupiti proizvod iz naše ponude, ali niste sigurni da li je to ono što želite ili dvojite između nekoliko proizvoda?

Pozivamo Vas da slobodno prije kupnje dođete u naš showroom gdje možete čuti pojedine zvučne kutije ili vidjeti kako radi koji laser, moving head ili neki drugi rasvjetni uređaj te da Vas posavjetuje naše stručno osoblje. Showroom se može zatamniti i za vrijeme dnevnog svjetla, tako da možete probati rasvjetne uređaje u realnom okruženju.

      

      

  Turbo X Razglasni sistemi i profesionalna rasvjeta - Sve