Adresa:
Kolodvorska 147, Velika Gorica
10410 Hrvatska

Telefon:  +385-1-6256-400 (lokal 2)
Fax:  +385-1-6256-399

U sklopu naše firme nalazi se elektronički servis koji osim uređaja iz našeg asortimana vrši popravke i održavanje svih ostalih audio i rasvjetnih komponenti.
Ponudu za popravak uređaja možete dobiti besplatno.
Uređaje koje želite reklamirati a u jamstvenom roku su, ukoliko ste fizička osoba ili krajnji korisnik uređaja, potrebno je prvo kontaktirati bilo kojeg djelatnika u prodaji ili servisu, zatim će naš djelatnik naručiti dostavljača kurirske službe Overseas da pokupi paket kod Vas na naš trošak.

VAŽNA NAPOMENAMolimo nemojte sami slati uređaje drugim kurirskim službama na naš trošak, jer paket nećemo preuzeti.

JAMSTVO NA UREĐAJE: U hrvatskom zakonodavstvu regulirano je člancima 423. do 429. Zakona o obveznim odnosima. U slučaju kvara, obratite se onome tko je izdao Jamstveni list. Ukoliko uočite kvar na proizvodu pod garancijom, kvar možete prijaviti tijekom trajanja jamstva koje je navedeno u jamstvenom listu. Za naše proizvode, trajanje jamstva se kreće 1-3 godine ovisno o proizvodu. Za uređaje koji imaju jamstvo preko 1 godine, obično je trajanje duljeg jamstva naznačeno u opisu proizvoda na webshopu. Za svaki proizvod u našem asortimanu možete i prije same kupnje proizvoda provjeriti kod našeg djelatnika duljinu jamstva.


Usluga servisa je €35,00 po satu, sa uključenim PDV-om.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem formulara ili na email: servis@turbo-x.hr i info@turbo-x.hr 

Upit za servis

*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna